ГоловнаРеєстраціяВхід
Ковані вироби на замовлення Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Flag Counter Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Головна » 2013 » Квітень » 30 » Ковані козирки - унікальність вашого ганку
21:30
Ковані козирки - унікальність вашого ганку

ковані козиркиКовані предмети екстер'єру стрімко набувають популярності серед людей, що цінують не тільки зручність і надійність, але й естетику. Ковані обробка зовнішньої двері і ганку в поєднанні із загальним стилем будинку привносить гармонію і баланс мешканцям цього будинку. Гармонія в будинку переноситься і на саму людину, роблячи його врівноваженим і спокійним.


 Такі козирки чудово оберігають ганок від різних атмосферних опадів, аж до великого граду, залишаючись при цьому в цілості й схоронності, що дуже важко сказати про звичайних пластикових навісах. На кованих козирках ви не побачите вм'ятин і дірок.


Ковані козирки і навіси:
виготовлення та застосування

 

Такі важливі деталі загального екстер'єру як козирки і навіси ручного кування виготовляються тільки з попередньою підготовкою. Перш за все малюється ескіз, де відображаються всі побажання замовника і враховується загальний стиль. Потім виконується так званий пробний макет. Його можна приміряти по довжині, ширині і т.д., підкоригувати відсутні або зайві деталі. І тільки потім настає черга виготовлення безпосередньо самого оригінального виробу.

 Щоб замовнику не доводилося витрачати дорогоцінний час на очікування кованого козирка або навісу, рекомендується спочатку продумати і відобразити на ескізі всі задумки, бажання і уявлення того, яким повинен бути саме ваш козирок.

 Де можна з великим успіхом використовувати ковані козирки та навіси? Звичайно, такий елемент декору і захисту ганку прекрасно буде виглядати на вашому домі. Але кований козирок також можна помістити біля входу в ресторан, салон краси або банк. Таке ганок, перш за все, приверне увагу перехожих і потенційних клієнтів і справить на них тільки хороше враження.

 Звичайно, можна виготовити ковані козирки, ціна на які буде мати захмарні розміри. Але є можливість придбати таку необхідну річ і за цілком доступною вартості. Для цього досить вибрати стильний, але не вигадливий дизайн козирка. Грамотні майстри можуть зробити із, здавалося б, нічим не привабливого шматка металу справжній витвір мистецтва.

 Тому якщо ви хочете мати красивий і надійний кований навіс, але не впевнені в тому, що можете собі це дозволити - не турбуйтеся. Отримати бажане дуже легко, достатньо звернутися до справжніх професіоналів своєї справи.

Переглядів: 1518 | Додав: Androha | Теги: ковані вироби на замовлення, ковані козирки, Художня ковка | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту
Санатории, виллы и отели, частный сектор курортов Трускавец, Сходница, Моршин

Художня ковка в Дрогобичі та регіоні© 2024
Конструктор сайтів - uCoz