ГоловнаРеєстраціяВхід
Ковані вироби на замовлення Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Flag Counter Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Головна » 2013 » Березень » 20 » Ковані паркани - мистецтво і ваша безпека
12:57
Ковані паркани - мистецтво і ваша безпека


Художня ковка - справжнє естетичне задоволення, оскільки будь-яка гарна річ миттєво кидається в очі. А адже саме ковані ворота та паркан - перше, що бачить людина, наближаючись до вашого будинку.

 Ковані огородження балконів, решітки, альтанки, а також ковані меблі вдало підкреслюють статус господаря оселі, надають йому респектабельності і солідності. В даний час використання металу при оформленні будівель користується широкою популярністю.

 Ковані паркани можуть стати чудовим доповненням до вашого заміського будинку і ділянки, на якій був виконаний професійний ландшафтний дизайн.

 Як правило, ковані огорожі монтуються на стовпи за допомогою зварювання. Зварювальний монтаж дозволяє забезпечити довговічність огорожі і не порушує загальну картину зайвими деталями. Слід зазначити, що наша компанія використовує для виготовлення кованих огорож тільки високоякісні матеріали. Звернувшись до нас, Ви будете мати можливість скористатися послугами фахівців з виготовлення та встановлення кованих огорож будь-якої складності.

 Всі роботи неповторні і строго індивідуальні. Ви не зможете відшукати у нас в каталозі двох однакових проектів. Метал, який використовується у виробництві, попередньо покривається спеціальним розчином, який збільшує термін служби готового виробу в кілька разів.

Ковані огорожі - надійність і стиль

 Красиве огорожу - це не просто захист вашого будинку і території. Своєю міцністю і витонченістю воно вигідно підкреслює надійність і красу самої будови. Як кажуть у народі: діамант дорогий оправи вимагає.

 Ціна кованого паркану, звичайно ж, висока, оскільки такий паркан - справжній витвір мистецтва. Кожен кований паркан виковується вручну ковалями-художниками за оригінальними дизайн-проектам. Природно, що найсуттєвішим, але єдиним, недоліком таких огорож буде їх достатньо висока вартість.

 Деталі якісного кованого виробу збирають воєдино не за допомогою традиційної зварювання, а за допомогою ручного молота і флюсу. Подібна робота вимагає від виконавців дуже високої кваліфікації і досвіду виконання такої роботи.

 Наша компанія випускає наступні вироби: ковані огорожі балконів, ковані ворота, решітки, лавки, альтанки, мангали, навіси і багато-багато іншого.

 Більш дешевий кований паркан (ціна нижче в кілька разів) виготовляється за допомогою зварювання окремих деталей, але навіть у такому випадку деталі виковуються вручну.

 Не слід забувати, що паркан, насамперед надійне огородження. Ковані ворота, навіть якщо вони виготовлені під старовину, не потребують воротарі, адже відкриваються вони автоматично. Ворота бувають орні і розсувні, залежно від наявного простору.

 Паркан буде прекрасно гармоніювати з будовою будь-якого архітектурного стилю і легко впишеться в будь-який ландшафт. Подібне огорожу повідає гостям про стилі господаря будинку, його смаку і грунтовності.

Переглядів: 978 | Додав: Androha | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту
Санатории, виллы и отели, частный сектор курортов Трускавец, Сходница, Моршин

Художня ковка в Дрогобичі та регіоні© 2024
Конструктор сайтів - uCoz