ГоловнаРеєстраціяВхід
Ковані вироби на замовлення Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Flag Counter Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Головна » 2013 » Березень » 25 » Ковані сходи
13:06
Ковані сходи


ковка, ковка на замовлення, ковані сходиВ останні роки темпи індивідуального будівництва значно зросли. Квартира, яка розташовується в міській багатоповерхівці перестала задовольняти вимогам людей до екологічності та комфорту місця їх проживання. Крім цього, існують ще й інші фактори, що підштовхують жителів брудних, галасливих міст на те, щоб наблизитися до свіжого повітря і природі. Це можливість створення неповторного і ексклюзивного інтер'єру, можливість самовиразитися.

Часи безликих приватних будинків давно пройшли. В даний час звичайна практика - зведення двох-триповерхових будинків. У подібній ситуації з'являється необхідність присутності деякої сходи, яка пов'язувала б поверхи Вашого будинку. Найбільш оптимальним варіантом, який дозволяє заощадити житлоплощу, є гвинтові сходи (ковані, металеві, дерев'яні або бетонні). Крім цього гвинтові сходи, сама по собі є самостійним компонентом інтер'єру, який вносить відчуття легкості і легкості.

На етапі будівництва сходів в першу чергу постає питання про вибір матеріалу. Відзначимо, що сходи - це конструкція, яка постійно піддається механічному навантаженні, а тому краще всього зупинити свій погляд на металі, і зокрема на кованих сходах. Природно, ковані сходи для будинку - недешеве задоволення. Далеко не кожен власник заміського будинку може собі таке дозволити, але якщо врахувати той факт, що дешеві дерев'яні сходи вимагають постійного ремонту, кування - виправдане вкладення часу і коштів.

Ковані сходи характеризуються рядом переваг, серед яких особливо виділяють міцність, довговічність і можливість створення індивідуального проекту (можливість зробити з драбини справжній витвір мистецтва). Для цього Ви повинні самостійно придумати візерунок кованих елементів конструкції. Якщо бажання малювати власні узори у Вас немає, можете підібрати вже готову сходову конструкцію в каталозі, благо, вибір надзвичайно великий. Серед неймовірно великої кількості сходів самих різних форм і забарвлень ви обов'язково відшукаєте ту, яка припаде вам до душі.

Ковані сходи для будинку завжди зупиняють на собі погляд. Це незнищенна, вічна класика, яка буде затребуваний у всі часи. Відчуття легкості конструкції завжди різко контрастують з грунтовністю і міцністю даного матеріалу. Кування - це особливий шик, який не сплутати ні з чим іншим. Богемна атмосфера, атмосфера романтики та вишуканості, яку привносить в інтер'єр кована сходи, навіває деякі асоціації з музикою Ліста і Вагнера, картинами Моне і Ренуара.

У наші дні найбільшою популярністю користуються виті і гвинтові ковані сходи в інтер'єрах котеджів і приватних будинків. Для подібних конструкцій необхідний чітко продуманий дизайн. При цьому навіть невигадливі сходи мають гарні ковані перила з художніми візерунками.

Переглядів: 1800 | Додав: Androha | Теги: Художня ковка на замовлення, ковані вироби, дрогобич ковка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту
Санатории, виллы и отели, частный сектор курортов Трускавец, Сходница, Моршин

Художня ковка в Дрогобичі та регіоні© 2024
Конструктор сайтів - uCoz