ГоловнаРеєстраціяВхід
Ковані вироби на замовлення Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Flag Counter Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Головна » 2013 » Березень » 16 » Ковані вироби - краса і практичність
14:01
Ковані вироби - краса і практичність

Ковані вироби налічують тисячолітню історію. Людина приручила вогонь, і зробив своїм другом метал. Згодом, їх дружба зміцніла і відкрила перед людиною інші можливості. Приблизно з тих пір людина виготовляє і користується кованими виробами. Навіть у наш час високих технологій вони вважаються красивими і надійними, таке поєднання міцності та естетики, яке дозволило цьому мистецтву пережити століття.

Ковані вироби витончені, красиві і часто бувають ексклюзивними. Вони не вимагаю особливого догляду, і довго зберігають свій первозданний вигляд.

Виготовлення кованих виробів для оформлення дизайну будинку і огорожі підкреслює статус власника будинку і говорить про його художньому смаку. Однак не завжди виготовляються ковані вироби лише через їх краси і середньовічного величі. Ворота, хвіртки, огорожі, віконні решітки є перешкодою від несанкціонованого проникнення в будинок. Часто вони чисто на психологічному рівні відлякують злодіїв. Вікно з гратами точно не буде провокувати на крадіжку.

Правда, багато хто встановлює ковані огорожі та решітки на вікнах вже після того як їх пограбували. А чи варто чекати не прошені гостей? Ковані грати буде довгі роки служити вам надійним охоронцем.

Тим більше, що красиві і надійні ковані вироби завжди будуть в моді, вони чудово виглядають в будь-якому інтер'єрі, надають йому вишуканість і неповторність. Прикрасять ландшафт вашого будинку і кована лавка і ліхтарі і козирки.
Ковані вироби: ціни та види робіт

Ціни на ковані вироби часто виходять за рамки поняття «середні», якщо мова йде про искуссно і тонкої роботи. У вартість кованих виробів входять:
вартості проектних робіт;
витрата матеріалу;
антикорозійне покриття;
використання інструменту та витратних матеріалів;
вартість ковальських робіт;
вартість монтажних робіт;
вартість малярних робіт;
транспортні витрати.

Ви можете зустріти ковані вироби, ціни на які значно відрізняються, хоча зовні вони дуже схожі. Справа в тому, що ціни на ці вироби формуються не тільки на основі складності і часу, витраченого на виготовлення, але і вартості металу, який йде на виготовлення конструкції. Наприклад, ковані вироби з чавуну будуть мати відмінну вартість від ціни на аналогічне вироби з ковкого заліза або низьковуглецевої сталі.
Переглядів: 1041 | Додав: Androha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту
Санатории, виллы и отели, частный сектор курортов Трускавец, Сходница, Моршин

Художня ковка в Дрогобичі та регіоні© 2024
Конструктор сайтів - uCoz