ГоловнаРеєстраціяВхід
Ковані вироби на замовлення Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Flag Counter Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Головна » 2013 » Квітень » 19 » Віконні решітки, може вони теж з казки
15:41
Віконні решітки, може вони теж з казки

"Три сестриці під вікном пряли пізно вечерком..." Ось цікаво, яке там у них було вікно, велике або маленьке, а чи були на ньому грати, а якщо були, то які? Так ... тепер через час тільки здогадуватися і фантазувати залишається, що та як. У такого безсмертного сюжету вікна повинні бути обов'язково незвичайними з якимись абсолютно оригінальними гратами, над якими постарався гоголівський коваль Вакула, вже він то вмів не тільки черевички діставати, але і напевно створювати різноманітні ковані вироби, на те він і коваль.

 Зараз коваль - це рідкісна професія і справжніх талантів, закоханих у свою непросту справу, залишилося не так вже й багато. Чи то ремесло незатребувана, чи то зубожіла земля на таланти. Однак, ковані вироби продовжують користуватися успіхом. І тільки людина тонкий і цінує все неординарне і неповторне здатний побачити і зрозуміти всю красу кованого виробу. Завдяки майстрові, який вкладає частинку самого себе, своєї душі, виходить щось зовсім оригінальне і надзвичайно гарне. І віконні грати не є винятком для втілення мистецтва в життя.


Ковані віконні решітки - надійна краса

 

Унікальна здатність поєднуватися майже з будь-яким матеріалом - від скла до дерева, від текстилю до каменя роблять художню ковку металу унікальною. Завдяки цьому у майстрів «виростають крила» адже вони можуть вдихнути життя у свій виріб, надати зачарування і неповторність. Ковані віконні решітки являють собою не тільки надійний захист для офісу, квартири або будинку, але і є важливим декоративним елементом, який допоможе зробити образ будь-якого архітектурного будівлі закінченим. Виразність виробу можна надати не тільки за допомогою форм, але і за допомогою різних відтінків. Такі покриття прекрасно справляються із завданням імітувати якийсь благородний метал, а також здатне в достатній мірі захистити від корозії.

 

Для того, щоб краса анітрохи не поступалася надійності, важливо продумати майбутній образ кованих віконних грат. Щоб не загубитися серед наданого безлічі ескізів віконних решіток, досвідчені фахівці допоможуть визначитися і зробити правильний вибір. До речі, ті ж фахівці, рекомендують, перш за все, думати про безпеку, а вже потім про красу виробу. А ось дизайнери, не втомлюються повторювати: краса надійності не перешкода. Втім, і ті і інші праві. До речі, замовляючи решітку, варто подумати буде вона орними або стаціонарною. Все залежить від того, які цілі ви переслідуєте. Варто відзначити, що на орні віконні решітки ціни набагато вищі, ніж на аналогічні, але стаціонарного типу. І це не єдиний фактор, який здатний впливати при покупці віконних решіток на ціну. Купуючи віконні решітки дешево, варто задуматися, чи немає тут ніякого підступу. Єдине, коли варіант покупки віконних решіток дешево можливий так це тоді, коли угода відбувається безпосередньо у виробника.

Переглядів: 932 | Додав: Androha | Теги: ковані решітки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту
Санатории, виллы и отели, частный сектор курортов Трускавец, Сходница, Моршин

Художня ковка в Дрогобичі та регіоні© 2024
Конструктор сайтів - uCoz