ГоловнаРеєстраціяВхід
Ковані вироби на замовлення Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Flag Counter Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Головна » 2013 » Березень » 15 » Зварні вироби
13:57
Зварні вироби
Ковані і зварні вироби в наш час в будівництві мають дуже широке застосування як декоративні і оформлювальні елементи. Наприклад: паркани, сходи, перила, решітки на вікнах, ворота, хвіртки, огорожі.
А також світильники, бра, карнизи, флюгера, двері, вішалки, передпокої та багато іншого.

Застосування сучасних технологій дозволяє створити стійкі до короззіі ковані і зварні вироби з металу, поєднуючи захист від корозії з оформлювальних ефектом, надаючи виробам різні кольори або створюючи імітацію бронзи, або навіть дерева.

Виготовлення зварних виробів з металу виконується з прута різного діаметру і перетину, іноді полого, для полегшення. Крім того, використовується металева смуга і лист. Смуга - самий виразний матеріал, він застосовується для створення рослинних елементів: листя і квітів, плодів та інших елементів орнаменту, які потім з'єднуються в зварні вироби. Металевий лист часто використовується з декоративним тисненням, або при виготовленні зварних виробів, як несучий плоский елемент, до якого приварюються інші деталі вироби, які створюють власне, декоративний ефект.

Можливі ефектні поєднання дерев'яних та пластикових елементів, вмонтованих в зварні вироби з металу, що додають дерев'яним стільцям або столам грунтовність, міцність і декоративний вигляд при оформленні такої меблями кафе і ресторану, і створюючи, таким чином, стиль закладу, перехідний від меблів до стін, стелі , драбинах, дверей, вікон, світильників і інших деталей інтер'єру.

Металеві зварні вироби мають достатню міцність при використанні в якості охоронних елементів у вигляді грат на вікнах або дверей, воріт, заборів. Неможливість розбирання перешкоджає небажаним проникненням, добре поєднуючи запобіжну і декоративну функції.

Простота виготовлення зварних виробів знижує їх вартість та вартість ремонту, в разі необхідності.

При застосуванні зварних виробів з металу для створення елементів освітлення необхідно враховувати вимога техніки безпеки, заземлити самі металеві зварні вироби і ретельно ізолюючи електропроводку та електроарматура від металевої частини виробу. Крім того, якщо світильники сильно нагріваються, необхідно передбачити захист від можливих опіків, або запобігти сильне нагрівання металу, в тому числі в протипожежних цілях. Особливо важливо це при використанні зварних виробів на відкритому повітрі і в приміщеннях з підвищеною вологістю, типу ванн або саун.

На нашому сайті представлені фото різноманітних кованих та зварних виробів на будь-який смак і стиль. Крім того, ви можете замовити вироби по ваших кресленнях і побажанням, навіть через багато років, для реставрації або розширення застосування виробів. Практично немає нічого неможливого для нас, метал - дуже пластичний матеріал, що допускає фантазії.
Переглядів: 1210 | Додав: Androha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту
Санатории, виллы и отели, частный сектор курортов Трускавец, Сходница, Моршин

Художня ковка в Дрогобичі та регіоні© 2024
Конструктор сайтів - uCoz